Aranymisét mutatott be Ódor Imre plébános Szepetneken

facebook megosztás

A Vas megyei Oszkón született címzetes esperest 1970. június 21-én szentelték pappá. A tiszteletbeli kanonok 1980-tól szolgálja az Urat a Szent Őrangyalok plébánián. 

Kettős ünnep volt a szombat Imre atya számára, hiszen öt évtizede szentelték pappá és 40 év telt el azóta, hogy Szepetnekre helyezték. Az ünnepélyes szentmisén a plébános 20 paptestvére is részt vett.  

– Ez 50 éves jubileum, az ad fényt, hisz ötven év nem kis idő, ebből negyvenet töltöttem itt, Szepetneken. Ez még szebb idő így, egy helyen. Ezért hálát is adunk a Jó Istennek közösen, ez annyival több most, mint máskor - mondta Ódor Imre, a Szent Őrangyalok plébánia plébánosa.

A szepetneki mellett a sormási és a bajcsai hívek is jó emlékekkel és nagy szeretettel tekintenek az atya munkásságára.

– Az összes környező falvakból itt vannak, együtt vagyunk és összetartunk. Mindig is összetartott az egész csapat. Eszteregnye, Sormás, Bajcsa. Ha valami kellett, mindenki megmozdult, most is az atyáért mondta Papócsi Andrásné Ancsa.

Ódor atya a szepetneki szolgálata alatt felépítette a paplakást és kívül-belül felújíttatta a templomot is, ahová az aranymiséjére is szép számmal érkeztek a hívek.

H.R.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.