Ismét ellátogatott a Szikrák Táncegyüttes tagjaihoz Molnár Flóra

A kihívás teljesítéséért édesség járt. A Szikrák Táncegyüttes tagjaihoz ez alkalomból Molnár Flóra ismét ellátogatott. Nem érkezett üres kézzel, mert a csoport vezetőjével közösen jutalmat adott a legügyesebbeknek.

Meglepetés érte próbájukon az ifjú táncosokat. A vendég érkezéséről, és a jutalmazásról sem tudtak. 

– A karantén időszaka alatt teljesen le kellett állnunk, nem tudtunk dolgozni. Úgy próbáltam őket motiválni, kicsit kondícióban tartani, hogy különböző kihívásokat adtam nekik. Van egy zárt csoportunk, abban kommunikáltunk, ide töltöttem fel különböző feladatokat. Aki ezeket teljesítette, illetve videóban visszajelzett, ők kapnak egy kis jutalmat - nyilatkozta Tóth István, a Szikrák Táncegyüttes művészeti vezetője.

A jutalmat Molnár Flóra adta át a táncegyüttes tagjainak. Az olimpikon és a Szikrák közt már több éves a kapcsolat.  

– Anno megkerestek, hogy eljönnék-e hozzájuk egy közös táncolásra. Eljöttem, együtt táncoltunk, beszélgettünk. Elmeséltem a rioi élményeimet nekik, próbáltam őket kicsit motiválni. Nagyon jó volt velük, én régen néptáncoltam, így felfrissítettem az emlékeimet. Kijöttek nekem szurkolni a VB-re is három éve - árulta el Molnár Flóra olimpikon.

Molnár Flóra a találkozás alkalmával természetesen friss élményeit is megosztotta a fiatalokkal, az Amerikában töltött karantén időszak tapasztalatai mellett a jövőbeni terveiről is szólt.