Kanizsán is megszólal a kormánypárti Karc FM


A kanizsaiak ezután sem maradnak le - a fideszes önkormányzati időkben a városban gyakran haknizó - Bayer Zsolt. illetve a várostól több millió forintot fölvett média-tanácsadó, Belénessy Csaba iránymutató gondolatairól.

A grémium (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság)  döntött három helyi frekvencia és egy kisközösségi rádiós pályázati eljárás nyerteséről is. A Nagykanizsa 100,7 MHz és a Gyöngyös 88,9 MHz helyi frekvenciák közösségi jellegű használatára kiírt rádiós pályázati eljárások nyertese mindkét esetben a Karc FM Média Kft., amely utóbbi eljárásban egyedüli pályázóként nyújtott be ajánlatot.    

Az ugyancsak helyi Heves 93,7 MHz frekvencia kereskedelmi jellegű használatára kiírt pályázati eljárás nyertese az M-Lite Kft. A kisközösségi lehetőségek elvi használatára kiírt pályázati eljárásban Szentendre telephelyen az egyedüli pályázót, a Budakalászi Média Kft.-t hirdette nyertesnek a Médiatanács.    

A helyi Körmend 99,8 MHz frekvencia kereskedelmi jellegű használatára benyújtott ajánlat tartalmi vizsgálata alapján a Médiatanács felvilágosítást kér az egyedüli pályázótól, a Rádió 8 Körmend Kft.-től.

MTI

(Borítókép: Képernyőkép a Karc FM honlapjáról)