Két bicikliző kanizsai férfi is súlyos balesetet szenvedett tegnap

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kerékpárral közlekedett egy 66 éves férfi 2020. július 11-én 9 óra körül Nagykanizsán, a Munkás utcában a járdán, amikor a Kazanlak körút kereszteződésébe érve elvesztette uralmát kerékpárja felett és elesett. A balesetben a biciklis súlyosan megsérült.


Fotó: police.hu

Szintén kerékpárral közlekedett egy 63 éves nagykanizsai férfi Vonyarcvashegyen, a Petőfi Sándor utcában 15 óra 55 perckor, amikor nekiütközött az előtte haladó biciklisnek. Az ütközést követően a hátul közlekedő kerékpáros elesett és - az elsődleges orvosi vélemény szerint - súlyos sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, akik közül hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük két személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.  Biztonsági intézkedés két esetben történt - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.