Kilencgólos siker

facebook megosztás

A futballisták harmadik vonalában szereplő nagykanizsaiak a Muraköz megye pontvadászatában érdekelt drávaegyháziakat fogadták.

FC Nagykanizsa – NK Naprijed Cirkovljan (horvát) 10-1 (6-1)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Pintér Cs. Kanizsai gólszerzők: Szabó P. (4), Szegleti (2), Kovács Gy., Török, Horváth B., Péntek.

Nagykanizsa: Horváth M. - Horváth B., Major, Kovács Gy., Baráth M. - Béli M., Szabó P., Kretz – Vlasics, Török, Szegleti. Csereként pályára léptek: Borsi (kapus), Bagó, Ekker, Vass Gy., Péntek.Vezetőedző: Koller Zoltán.

Felkészülési időszakának első hazai találkozóját vívta az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese és nemzetközi meccs keretében a horvát megyei első osztályban szereplő Naprijed Cirkovljan gárdáját fogadta. A kanizsaiak alaposan bekezdtek, hiszen a 12. percben már 3-0-ra vezettek. Koller Zoltán tanítványai kedvükre gyakorolhatták a különböző támadásvariációkat, miközben a védelemben tesztelhette, miként is reagálnak játékosai, ha az ellenfél időnként támadásba lendül. A góljaik mellett szép számmal adódtak még lehetőségek is a házigazdák előtt és a biztos vezetés tudatában a második negyvenöt percben is beköszöntek még négy alkalommal. A piros-kékeknél akik biztos igazolásnak vehetők – Szabó Patrik, Török Milán, Vass György és Péntek Adrián – pályára is léptek, a Szolnokról próbázott Papp Szilárd nem játszott, míg bal oldali védőt információink szerint még keresnek a dél-zalaiak. Fadgyas Roland, Lőrincz Bence és Pál Dávid továbbra is sérülésükből felépülőben vannak. A nagykanizsaiak szombaton délelőtt a ZTE FC U19-es gárdájának vendégei lesznek a klubhonlap szerint 10 órától.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.