Rendhagyó bizonyítványosztást tartott a Szandia Fitness Sport Club

facebook megosztás

A koronavírus-járvány miatt félbevágott szezonban is taroltak a kanizsai egyesület táncosai és kötelesei. A sportolók összesen 44 arany-, 24 ezüst- és 11 bronzérmet szereztek. A csütörtök délutáni évzárón az Erzsébet téren sétálók is megbizonyosodhattak fiatalok tehetségéről.

Jó pár hetet ki kellett hagynia a vírushelyzet miatt a szandiás sportolóknak is. A nehézségek ellenére azonban voltak olyan táncosok, akik megerősödve jöttek ki a karanténidőszakból.

– Az egész Szandia és a csapattársaim is nagyon hiányoztak, s a torna. A torna különösen, mivel igaz, hogy kertes házban lakunk, de nem volt olyan nagy helyem, hogy tudjak akrobatikázni. De - meglepő módon - amikor visszajöttem a Szandiába, minden jobban ment, mint karantén előtt - nyilatkozta  Váradi Luca, a Szandia Fitness Sport Club egyik versenyzője.

Összesen 5 táncos és 1 ugrálóköteles produkció színesítette a tegnapi évzárót. Az új koreográfiákat a sportolók kifejezetten erre az alkalomra állították össze.

– Minden csapat, négyesével, ötösével, hatosával, ahogy jónak gondolták, összeálltak a lányok és választottak maguknak egy zenét, s ők koreografáltak rá egy gyakorlatot, amit mi előzsűriztünk az edzőkkel. Ebből az első három helyezett kicsi és az első három helyezett nagylány bemutatja a többiek előtt a gyakorlatot. Aztán jön a bizonyítványosztás. A bizonyítvány nálunk egy versenyfüzetet jelent, amibe a sportolók összes eredményét én beírom - fűzte hozzá  Vágó Lászlón, a  Szan-Dia Fitness Sport Club elnöke.

Idén is volt mit a versenyfüzetekbe írni, hiszen összesen 79 érmet szereztek a 2019-2020-as szezonban a szandiások.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.