Szalagkorlát fogta meg a Maseratit, a Peugeot-t a betonkerítés sem

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 25 éves tapolcai férfi 2020. július 24-én 2 óra 40 perckor Vonyarcvashegyen, az Arany János utcában közlekedett a Kossuth Lajos utca irányába egy Peugeot típusú személygépkocsival. Egy erősen balra ívelő útkanyarulatban letért az útpadkára, és egy füves területen áthajtva több táblát, és egy ingatlan betonkerítését is kidöntötte, végül egy udvarban álló járműnek ütközött. A baleset során a járműben utazók nem sérültek meg, de a rendőri intézkedés során felmerült annak gyanúja, hogy a sofőr a baleset előtt alkoholt fogyasztott, ezért előállították további mintavételre.


Fotó: police.hu

Maserati típusú személyautóval közlekedett egy 39 éves olasz állampolgár 17 óra 53 perckor az M7-es autópályán Nagykanizsa irányából Budapest felé a belső forgalmi sávban. A 191-es kilométerszelvényben a vizes úttesten megcsúszott, majd először a bal, majd a jobb oldali szalagkorlátnak ütközve a forgalommal szemben a leállósávon állt meg.

A balesetben a gépkocsiban utazók nem sérültek meg, de a járműben jelentős anyagi kár keletkezett - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.