Tóparti futóparty

facebook megosztás

Szombaton tartotta nyári közösségkovácsoló programját a Kanizsai Futóklub. A 10 kilométeres táv megtétele után a résztvevők bográcsozással zárták a napot. A már megszokott, 5 kilométeres Csó-tó kör mellett még 5 kilométer szerepelt a szombati rendezvény sportos programjában. A jó hangulatú rendezvényre több zalai városból is érkeztek sportolók.

– Minden évszakban szoktunk egy-egy különleges eseményt szervezni, ez egy rendhagyó alkalom. Bográcsozás a fő téma, illetve a futás mellette és ami még az esemény apropóját adja az, hogy Zala megye más futótársaságaiból is hívtunk résztvevőket. Vannak itt Cserszegtomajról, Keszthelyről, Lentiből, Zalaegerszegről, Pacsáról, tehát a megye összes futóját igyekeztünk összehívni - mondta el Léhart Zoltán, a Kanizsai Futóklub alelnöke.

Léhart Zoltán a Kanizsa Televízió Híradójának azt is elárulta, hogy szerinte a csoportos futás fontos vonzerő azoknak, akik most ismerkednek ezzel a sporttal.

– A futóklub életét mindig az elnök határozza meg. Ha ő lelkes akkor rengeteg kis és nagy program van. Most dinamikus elnökünk van és minden hétre csinálnak valamilyen érdekes programot - fogalmazott Varga Zsolt, a klub tagja. 

A nyári szünet ideje alatt a futóklub tagjai minden szerdán 6 órakor kezdik a Csó-tó kört. A kezdeményezés sikerét jól mutatja, hogy 40-50 fő szinte minden alkalommal részt vesz a programon.

G.D.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.