Újra járhatnak a kanizsai moziba a filmrajongók

facebook megosztás

Csütörtök délután elindultak a vetítések. A több mint 3 hónapos bezárás alatt a kanizsai intézményben új jegyvásárlási rendszert alakítottak ki. A jelenlegi rendeletek szerint maszkot nem kell viselni a nézőtéren. 

Július másodikától folyamatos nyitvatartással üzemel a mozi és már érkeztek is telefonos foglalások az első vetítésekre, hamarosan pedig az intézmény megújult honlapján elérhető lesz a QR-kódos, virtuális mozijegy vásárlása. Az újításnak köszönhetően a filmkedvelők elkerülhetik a sorban állást és igény szerint választhatják ki az ülőhelyeiket, ami a megfelelő távolságtartás miatt is hasznos lehet.

– Minden előadásra, minden teremre lehet helyre foglalni a jegyeket. Egy-két napon belül online vásárolni is lehet, az most ebben a pillanatban még nem működik, de néhány napon belül ez a funkció is működni fog a honlapunkon. Tehát igazából nem kell majd sorba sem állni. Aki nem akarja itt a pénztárnál, az otthon is meg tudja vásárolni majd a jegyét és egy QR-kód segítségével is be tud majd jönni a nézőtérre- árulta el Maresch Dániel moziüzemeltető.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.