Közel egy órás koncertet adott a Kiflihajó Nagykanizsán

facebook megosztás

A Kiflihajó zenekar várta a gyermekeket tegnap az ’56-os emlékkertben. A "Köszönjük, Magyarország! " programnak köszönhetően a zenekar közel egy órás koncertet adott a kicsiknek, akik közben kézműves foglalkozáson vehettek részt.

A Kiflihajó Produkció több állomáson is megáll az országban, hogy szórakoztassa az óvodásokat és a kisiskolásokat előadásával. A könnyűzenei előadóknak hirdetett pályázat részeként most Nagykanizsára érkeztek a zenészek a gyermekek nagy örömére.

– Ez egy ingyenes program és az a jó ebben a „Köszönjük Magyarország!” programban, hogy országszerte lehet olyan fellépéseket szervezni, aminek a financiális hátterét központi forrás állja. Ilyen formában a járványhelyzetben nehezebbé vált szervezési munkákhoz ez igen jelentős segítséget adott – mondta el Székely Zoltán, a Kiflihajó zenekar fúvósa.

A két éve alakult együttes egy kalózhajóra felépített koncepció alapján örvendezteti meg közönségét, amiben sok interaktív játék is szerepet kap.  

– Nagykanizsára a kiflihajónkkal érkeztünk, ami egy állandó eleme a zenekarunknak. Csücsök kapitánnyal kalandozunk a zene tengerén és így próbáljuk meg elcsábítani a gyerekeket, hogy jöjjenek velünk egy 50 perces kalandozásra – fogalmazott Körmendy Dávid, a Kiflihajó zenekar énekese.

A zenekarnak fontos, hogy értéket teremtsenek és őrizzék azt. Valamint mesés elemekkel, díszletekkel és szívből szóló muzsikáinkkal szerezzenek örömet a családoknak.

H.R.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.