Mesefesztivál a nagyrécsei Telekaland Meseparkban

facebook megosztás

Mesefesztivál várta a gyermekeket pénteken és szombaton Nagyrécsén a Telekaland Meseparkban. A különböző kézműves játékok mellett tucatnyi program közül választhattak az érdeklődők. 

A kétnapos rendezvényen arcfestés, retrókiállítás, koncert, finom ételek és tánc várta a látogatókat. Kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat a II. Félkrajcár Mesefesztiválon.

– Nullától 14 éves korig, de természetesen jöhetnek annál idősebbek is. A gyerekek számára hoztuk létre ezeket a meseparkokat a Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program támogatásával – mondta el Gyarmati-Litter Tímea, a Turisztikai Desztinációs Menedzsment projektmunkatársa.

A fesztiválon nagy sikert aratott a terápiás kutyák bemutatója, amin a gyerekek együtt játszhattak az állatokkal. A szakembereknek fontos, hogy a kicsik csupa jó élménnyel térjenek haza.

– Egy foglalkozást tartunk, ami alatt felhívjuk a gyerekek figyelmét, érdeklődését. Az a fontos, hogy a gyerekek érezzék jól magukat, kötetlenül és jó élménnyel távozzanak – mondta Agg Viktória, a Zalai Kutyabarátok Egyesület terápiás kutya felvezetője.

Péntek este az Alma együttes szórakoztatta a közönséget majd mesés diszkóban rophatták a táncot a lurkók.

H.R.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.