Örömzenére nyír hajat, szakállt a kanizsai borbély

facebook megosztás

Örömzene fogadta a vendégeket csütörtök délután egy nagykanizsai barber shopban. A haj- és szakállnyírás ideje alatt a szalon hangulatához igazodva jazzes dallamok csendültek fel.   

Falzone Giovanni, korábban Rómában és Londonban is szépítette a hölgyek és a férfiak frizuráját. Giovanni másfél éve dolgozik borbélyként ismét Nagykanizsán. Szerinte fontos, hogy egy férfinek legyen saját stílusa.

– Az ötlet igazából onnan jött, hogy Kém Sándor, aki nagybőgőn nagyon komoly karriert ért el a jazz világában, ő gyerekkori barátom. Most, hogy itthon van Nagykanizsán, összeültünk és ez egy spontán ötlet volt. A másik dolog pedig, hogy úgy gondolom egy igényes férfinek van stílusa. Lehet az zenei, öltözködési vagy frizura viselete. Ezért úgy gondoltuk, hogy ezt gyúrjuk össze és ezáltal megteremtettük ezt a mai napot - mondta Falzone Giovanni fodrász.   

Végh Márk már több mint fél éve jár a barber shopba. Mindig örömmel megy a szalonba, hiszen elégedett a végeredménnyel és a hangulat is kiváló.  

– Nagyon tetszik az új frizurám. Nem az alakalom miatt jöttem, kéthetente jövök, mert itt mindig jó a hangulat. Mindig precíz, pontos, nagyon jól csinálja – tette hozzá Végh Márk.  

A balladákat és a közismert slágereket nem kell sokáig nélkülözni a szalon vendégeinek, hiszen a későbbiekben is tervben van hasonló zenés esemény.

H.R.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.