Strandok Éjszakája a Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben

Szombat este 10 óráig pancsolhattak a Strandok Éjszakája program résztvevői a Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben. A tegnapi rendezvényen ügyességi versenyekkel, koktélbárral, valamint zenei produkcióval várták a résztvevőket.

11. alkalommal rendezte meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok Éjszakáját. Hét év kihagyás után a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő is csatlakozott a Strandok Éjszakája országos programsorozathoz.

 – A programok folyamatosan zajlanak. Különböző ügyességi vetélkedők gyerekeknek, különböző korosztályokban kapura lövés, strandröplabda bajnokság, később bikini bemutatóval várjuk a vendégeket, illetve egy pool party-val, ahol egy DJ szórakoztatja a medencében lévőket folyamatosan – mondta Karácsony Károly, a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő ügyvezetője.

Nagyné Andrea családjával rendszeresen látogatja a kanizsai strandot. A meghosszabbított nyitvatartásnak nagyon örültek, hiszen munka után ékeztek a Strandok Éjszakájára. 

– Munka után jöttünk. A héten már háromszor voltunk. Elég gyakran járunk ide, mert szeretjük a kanizsai strandot. Mivel ma este 10-ig van nyitva ezért jöttünk, mert nagyon meleg van és itt a strandon ki lehet bírni – árulta el Nagyné Andrea. A dj pultból szóló zene különösen jó hangulatot teremt a strandoló közönségnek. 

– Nagyon jól érezzük magunkat, nagyon jó a zene és igazából strandolunk. Táncolunk, strandolunk, ugrálunk a vízbe – újságolta két fiatal strandoló, Koncsek Dóra és Dolmányos Kata.

Kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is egyaránt rengeteg élményt tartogatott a szombati Strandok Éjszakája. A tervek szerint a kanizsai uszoda a jövőben is szeretne hasonló eseményekkel előállni a strandközönségnek.

H.R.

(Fotók: Horváth Zoltán)