Strandolással telt a kiskanizsai iskolások Erzsébet-táborának utolsó napja

Strandolással telt a Kiskanizsai Általános Iskola által szervezett Napközi Erzsébet-tábor utolsó napja. Az egyhetes programra tizenegy kisdiák jelentkezett. 

A gyerekek játékos feladatok segítségével kaptak új ismereteket a környezettudatosságról az elmúlt napokban.

– A tábor szervezésében fontos szerepet játszott, hogy minél színesebben töltsük meg a gyerekek mindennapjait és úgy érzem, hogy ez sikerült is. Ez az Erzsébet-tábor egy hétig tartott, ez az egy turnus volt az iskolánkban. Azt gondolom, hogy a gyerekek a mai napra már nagyon megnyíltak, sok élménnyel gazdagodtak – árulta el Tiszai Katalin, a Kiskanizsai Általános Iskola táborvezetője, tanítója.

A táborozók a hasznos időtöltés mellett új barátokat is szereztek.

– Szereztem sok barátot, nekem a jóga tetszett egyébként a legjobban és a strandolás. Ezen kívül voltunk szemetet szedni – mondta el Mészáros Róbert.

A lányoknak a kézműves foglalkozások keltették fel leginkább az érdeklődésüket. 

– Nagyon jól éreztem magam és nekem a fafaragás tetszett a legjobban és a kézműveskedés, a játékok és a jóga – tette hozzá Varga Boglárka.

– Én jól éreztem magam a táborban, legjobban nekem is a fafaragás tetszett és a kézműveskedés és a sok játék meg az egész tábor szinte – fűzte hozzá Muczárt Boglárka.

A kisiskolások visszajelzései alapján nagy sikert arattak a tábor programjai, a fiatalok végig jól érezték magukat.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)