Új járművekkel bővült a Netta-Pannonia gépjárműflottája

facebook megosztás

Új járművekkel bővült a Netta-Pannonia gépjárműflottája. A beszerzés legfőbb oka a modernizáció mellett a környezetvédelem volt. A cég hulladékgyűjtő autóinak átlagéletkora 14,5 év a legfiatalabb autó is elmúlt hét éves, emellett jócskán vannak 20 év feletti járművek.

Mint azt Császár András, a Netta-Pannonia Kft. logisztikai vezetője elmondta: a 26 db-os kukás autós flottának háromnegyed része a nagykanizsai, negyed része a nagyatádi központból végzi a szolgáltatást. Ezzel a beszerzéssel a műszaki megbízhatóság erősítése mellett a környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartva sikerült az előrelépés, mely több mint 200 millió forintos beruházás eredménye.

– Műszaki szempontból mindenképpen szerettük volna erősíteni a céget, hiszen már 20 évnél is idősebb hulladékgyűjtő autókkal is szolgálatba kellett állnunk, a műszaki megbízhatóságuk nem felelt meg annak a kritériumnak, amit mi elvártunk tőlük. Illetve a beszerzéssel a kollégák munkakörülményeinek javítására is törekedtünk. Olyan járműveket szereztünk be, amelyek olyan kényelmi és biztonsági extrákkal vannak felszerelve, amik az érdekeiket szolgálják. Többek közt automata váltóval, klímaberendezéssel, telefonkihangosítóval vannak ellátva az autók – mondta el Császár András, a Netta-Pannónia Kft. logisztikai vezetője.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.