13-án a tizenharmadikat...

facebook megosztás

A 2019-2020-as sakk NB I-es csapatbajnoki idény utolsó fordulóját rendezik meg vasárnap, melynek keretében a Tungsram Aquaprofit NSK listavezető, egyben bajnoki címvédő együttese a tabellán második ASE Paks vendége lesz.

A Duna-parti városba látogató kanizsai sakk bajnokcsapat vasárnap 11 órától ülhet asztalhoz és igencsak ki kellene kapnia ahhoz, hogy ne legyen övé szeptember 13-án a történetének 13. bajnoki címe.

- Én azt mondom, mindenki már szabadulna ettől a szezontól, talán a leglényegesebb aligha túlzok, hogy járványügyileg menjen már le minden problémamentesen – mondta el a nagykanizsaiak csapatvezetője, Papp Nándor. - Azt gondolom, egy 11:1-es hazai siker, ami nem a mi bajnoki elsőségünket jelentené, gyakorlatilag elképzelhetetlen Pakson. Az biztos, hogy már mindenki légiósok nélkül ül le játszani, ettől függetlenül mindenki a legjobb eredményt szeretné elérni és nálunk is mindent megtesznek a csapatgyőzelemért. Ha ez nem jönne össze? Nos, viccesen fogalmazva, akkor sem mennénk a Dunának, de ismétlem, a játékosaink biztosan most is komolyan veszik a találkozót. Ha ez lemegy, akkor pedig szusszanhatunk egyet és világ történései is úgy alakulnak, hogy ezt a hektikus időszakot a sportban is elfelejthetjük.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.