Agárdon a Gárdony ellen

Vasárnap a labdarúgó NB III-as bajnokság folytatódik és az előző kupa-hétvége után az FC Nagykanizsa ismét idegenbe utazik, hiszen ma a bajnokság 11. fordulójában a Gárdony VSC-Agárdi Gyógyfürdő vendégei lesznek.

A múlt vasárnapi Magyar Kupa-meccs 320 kilométeres odaútja helyett ezúttal Agárdig mindössze 160 vár a kanizsaiakra, akik a hét utolsó napján 16 órától kezdenek a Velencei-tónál.

- A kupa-továbbjutás után végre egy olyan hét van mögöttünk, amikor normál kerékvágásában edzhettünk – fogalmazott Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. - Annyi bizonyos, hogy Szegleti Gergely még nem lehet velünk a találkozón sérülésből felépülvén, kisebb gondja pedig Béli Milánnak, illetve Papp Szilárdnak volt a gyöngyöshalászi meccset követően, de esetükben nincsen komolyabb probléma. Ami kissé kellemetlen, hogy Vlasics Dániel ugyanakkor most kezdheti meg bajnoki eltiltásának letöltését, de ezen már változtatni nem tudunk, ezt kell elfogadnunk.

A mezőny az elmaradt meccsek pótlásával igencsak besűrűsödött, így a nagykanizsaiaknak kimondottan jól jönne egy idegenbeli bravúr, melyeket pontokban is mérnének.

P.L.