Ahol abbahagyták...

Úgy indította új szezonját, ahogy a járványügyi helyzet miatt még márciusban az előzőt lezárta a Tungsram SE Nagykanizsa férfi NB II-es kézilabda együttese – vagyis zárt kapuk mellett, de győzelemmel...

Tungsram SE – Hőgyészi SC 31-24 (19-14)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 1. forduló. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött.

Tungsram: Szabó M. - Baranyai Zs. 4, Vadász 6, Kovacsics 3/1, Balogh P. 4, Kiss G. 3, Kiss L. 3. Csere: Konyicsák (kapus), Hári 2, Péter 4, Kozics, Jónás, Kisgéczi, Hegedűs 1, Széles 1. Edző: Csalló Ádám.


A Tungsram SE egyik újonnan igazolt kézilabdázója, Kiss Levente három gólig jutott

A kanizsaiak az élen zárták a berekesztett NB II-es idényt a dél-nyugatiak mezőnyében, sőt, felkészülési találkozó keretében legyőzték néhány hete a hőgyészieket is, így jó előjelekkel várták a kezdést Csalló Ádám tanítványai. Az 5. perctől a kanizsaiak léptek is fokozatosan ellenfelüktől, s 8-2-ig meg sem álltak. Onnantól sem volt okuk aggodalomra, hiszen félidőig ötgólos előnyt azért megtartottak. A második harminc percben aztán nem ártott jobban figyelniük, hiszen 20-18-nál maradt ki hazai büntető, sőt, Konyicsák Tamás védésére is szükség volt. Talán az lehetett a holtpont, mivel azon átlendülve már ismét belelendült a dél-zalai gépezet (50.p.: 27-20) és a Tungi el is könyvelhette a győzelemért járó két pontot. Pénteken már következhet is a folytatás, a nagykanizsai csapat 19 órától Siklóson vendégszerepel.

P.L.