Az első félidő végén dőlt el

facebook megosztás

Újabb vereséget szenvedett az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese, ezúttal a Mol Fehérvár FC II győzött ellene 5-1-re az Olajbányász-stadionban.

FC Nagykanizsa (13.) – Mol Fehérvár FC II (9.) 1-5 (1-3)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 10. forduló. Nagykanizsa, 270 néző. Vezette: Bana G. (Perák, Gyöngyössy). G.: Vlasics (10. - 11-esből), illetve Dinnyés (3.), Papp M. (44., 75.), Géresi (45+1., 52.). Kiállítva: Vlasics Dániel, illetve Dinnyés Olivér, Kojnok Zsolt (valamennyien a 85.) és Toldi Gábor (Fehérvár II-vezetőedző a 86.)

Nagykanizsa: Horváth M. - Bagó B. (Szabó P., 63.), Papp Sz., Major, Horváth B. - Kretz, Kovács Gy., Béli M. - Ekker, Péntek (Vass Gy., 60.), Vlasics. Vezetőedző: Koller Zoltán.


Amiből a kiállítás-sorozatot megelőzte: Vlasics Dániel (piros-fehér mezben) határozottan becsúszott a dulakodást megelőző percben a mérkőzés hajrájában...

Fotó: Polgár László

A Nagykanizsára érkező Fehérvár II legénységében ott volt Elek Ákos és Futács Márkó is, igaz, gondosan kerülve a rivaldafényt, s ahogy az a meccs menetéből kiderült, mondhatni rájuk nem is volt szükség ahhoz, hogy a fehérváriak a nagykanizsai legénység fölé kerekedjenek. Már a 2. percben az FCN hálójába került a labda, amit egy 11-essel nem sokkal később a Kanizsa ki tudott egyenlíteni. Azt követően a hazaiak előtt is felcsillanhatott a vezetés megszerzésének lehetősége, mivel azonban azok kimaradtak, ezért a félidő végén bekapott két találat gyakorlatilag padlóra is küldte a vendéglátókat. A második játékrészben érdemben annyi történt, hogy a Fehérvár II még jegyzett két gólt (az egyiket büntetőből), majd 1-5 után még egy kis dulakodás is „színesítette” a mérkőzést, melynek eredménye egy dél-zalai és két Fejér megyei kiállított lett, illetve a székesfehérvári vezetőedzőt, Toldi Gábort is kiállítással „jutalmazta” a játékvezető.

- Ilyen meccs után nehéz mit mondani, el kell ismernem, ez tényleg váratlanul ért engem is – mondta el a meccs után Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. - Az első félidő végén kapott egymás utáni két gyors góllal gyakorlatilag vége is volt a találkozónak. Magyarázat? Hát, erre mit lehet most mondani, lehet jelenleg ezzel vagyunk a mélyponton. Egyáltalán szakmázni tudunk-e egy ilyen találkozót követően? Először is meg kell emésztenünk, aztán persze átvesszük, mi miért is történhetett.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.