Egyelőre csak a vasárnapi számít

facebook megosztás

Igazából a bajnokság első negyedének lezárulta után az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a szezon 10. fordulójában a Mol Fehérvár FC II-t látja vendégül 16.30 órakor az Olajbányász-stadionban.

A labdarúgó NB III-as hétközi fordulót követően tartották meg csütörtökön a Mol Magyar Kupa sorozatának első főtáblás körének sorsolását és ahogy arra többen jól tippeltek a dél-zalai klub háza táján, a Gyöngyöshalász SE "miatt" még egy kiadós túra is jutott a nem túl jó formában lévő FCN-nek.

- Hát mit is mondhatnék, következhet majd egy több száz kilométeres túra Heves megyébe, ugyanakkor most ezzel foglalkozunk egyelőre a legkevésbé – kezdte Koller Zoltán, a kanizsai labdarúgó együttes vezetőedzője. - Ami a bajnokságot illeti, innentől semmiről sem érdemes beszélni előzetesen, most már csak a tetteké kell, hogy legyen a főszerep. Az öltözőben is nyomatékosítottuk, csak a győzelem számít, hiszen az öt meccsen szerzett egy pont valóban sovány teljesítmény és gyakorlatilag nem is magyarázható. Ami a keretet illeti, ahogy jelenleg állunk, Lőrincz Bence a kispadra már úgy tűnik, leülhet, a többiek talán a két hét múlva sorra kerülő bajnokin játszhatnak. A fehérváriak ellen azonban csak a győzelem az elfogadható.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.