Elhalásznák a továbbjutást

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese vasárnap Magyar Kupa-mérkőzés keretében mérkőzik a Gyöngyöshalász SE gárdájával.

Ma 15 órakor kerülhet sor az MK-főtáblás találkozóra a Heves megyei helyszínen, ahová Koller Zoltán tanítványai vasárnap reggeli indulással kerekedtek fel.

- Hát ami biztos, szép túra előtt állunk, reggel nyolckor indultunk, délután háromkor van a meccs, de állunk elébe, így hozta a sorsolás – fogalmazott a kupatalálkozó kapcsán a kanizsai vezetőedző, Koller Zoltán. - A legfontosabb, hogy úgy megyünk, szeretnénk tovább jutni és ezért mindent el is fogunk követni. A leglényegesebb, hogy ne vegyük félvállról az ellenlábast, a játékoskeretünkről pedig annyit, hogy Baráth Martin már a rendelkezésünkre áll, de Lőrincz Bence is már ott lesz velünk.

A Gyöngyöshalász SE legénységéről annyit nem árt tudni, hogy jelenleg a Heves megyei első osztály 12. helyén áll, igaz, a teljes mezőny is csak tizennégy csapatot ölel fel. A csapatot Majzik Zoltán irányítja, akit januárban neveztek ki a gárda élére.

P.L.