Elindította a tanévet a Magic Ritmo

facebook megosztás

A Kanizsai Fiatalok Közösségéhez tartozó táncos csapatok több korosztálya vág neki ezen a héten az évadnak, kortárs- és hip-hop tánc kategóriában.

Csoportösszevonások után mini, ifi és tini korcsoportokban kezdődött az évad a Magic Ritmonál. Az évadnyitásra a vezetőség és az oktatók is már hetek óta készültek.

– A táncosok már nagyon várták, hogy végre elkezdjünk újra dolgozni. Nekünk is volt egy jó nagy szünet, néha én tudtam csak hétvégente a szabadtéri hip-hopokkal felpezsdíteni őket. Mi oktatók is nagyon vártuk az új évet. Nem csak azért, hogy újra elkezdjünk velük dolgozni, hanem egész nyáron azon dolgoztunk, hogy most már a saját tánctermünknek mondható teremben dolgozhassunk – mondta el Fási Barnabás, a Kanizsai Fiatalok Közössége alelnöke.

Beck Janka több éve a Magic Ritmo tagja, a kortárs műfaj után nemrég tért át a hip-hopra.

– Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy az egész csoport nagyon várta az évkezdést, mert az egész egyesület egy nagy család. Mindenkinek nagyon sok barátja van itt, mindenki szeret táncolni, mindenkinek hiányoztak az oktatók, a programok – mondta el Beck Janka.

A Magic Ritmo csapatai a már meglévő tagok mellett újakat is köszöntöttek idén, így megnövekedett létszámmal, közösen tanulják az új koreográfiákat, és készülnek a fellépésekre.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.