Feloszlatta önmagát a kanizsai Mi Hazánk – Szerintük a párt beilleszkedik a NER-be

Két évvel megalakulása után  fel is oszlatta magát a Toroczkai László vezette Mi Hazánk nagykanizsai alapszervezete. Egyúttal tömeges kilépések is történtek a pártból.

Mint közösségi oldalunkon írják, a Zala megyei nagyváros Mi Hazánk-tagjai azért döntöttek így, mert a párt beilleszkedik a jelenlegi politikai rendszerbe és láthatóan nem is törekszik annak alapvető megváltoztatására.

– Ebben a struktúrában nem látjuk a nemzet megmentésének lehetőségét – közölték. A nagykanizsai volt tagok szerint a párt közelmúltbeli tisztújítása, és a működése eltért az alulról építkező demokratikus alapelvektől. 

A Magyar Hang információi szerint a nagykanizsai szervezet önfeloszlatása nem csak amiatt jelent érvágást a Mi Hazánknak, mert egy megyei jogú város alapszervezetéről van szó, hanem mert a most kilépett helyi elnök, Angyalosi Sándor tehetős gyártulajdonos, aki anyagilag is segítette a pártot. A Mi Hazánk honlapjának tanúsága szerint például Angyalosi tavasszal egy olyan akcióhoz biztosította a feltételeket, amelynek alkalmával 8000 darab szövetzászlót osztottak ki országszerte.

Forrás: Magyar Hang

(Borítókép: Facebook bejegyzés 2018-ból. Tegnap a Bíbor Centerben 9 fővel megalakult a Mi Hazánk Mozgalom Nagykanizsai Szervezete. A jelenlevők egyhangúan megszavazták az Alapítói Nyilatkozatot és Angyalosi Sándor szervezeti elnökké választását.)