Gólok újabban négyesével

Előző hat bajnokiján mindössze egy, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában viszont rögtön három pontot szerzett a Gárdonyi VSC-Agárdi Gyógyfürdő otthonában az FC Nagykanizsa együttese. A Magyar Kupában a Gyöngyöshalászi elleni 4-3-as siker után egy héttel tehát a bajnokságban is győzelem részese lehetett Koller Zoltán legénysége.

Az FCN négy góljára Agárdon nem volt válasza a vendéglátóknak, vagyis 4-0-ra nyert a Kanizsa a Gárdony ellen, így - augusztus 16-a után - vasárnap újra bajnoki győzelemnek örülhettek a tizenkettedik helyen álló dél-zalaiak. Érdekesség, hogy Ekker Milán és Béli Milán mellett a gólokat csereként pályára lépett támadók, Lőrincz Bence, valamint Péntek Adrián jegyezték. Lőrincz esete külön történet, hiszen még február végén sérült meg a szlovéniai Nafta elleni felkészülési találkozón úgy, hogy addig a téli időszak előkészületi meccsein kimondottan jó formának örvendett. Azóta gyakorlatilag hét hónap telt el, míg ismét pályára léphetett, sőt, rögtön eredményes is tudott lenni.


Ha így folytatja az FCN, kell is a sok szerzett gólnak a tetszetős járgány

Egyben ő is kipróbálhatta azt az új csapatbuszt, melyet mostantól az FC Nagykanizsa használhat. A járgány a csapat kényelmét hivatott szolgálni, ha már a dél-nyugati szegletből esetenként igencsak szépen lehet gyűjtögetni a kilométereket. A jármű bajnoki premierje, mint láthatjuk, kiválóra sikerült, s nem kell sokat várnia az újabb kihívásra sem, hiszen a Kanizsa gárdáját a hétvégén a Bicskei TC-hez „repítheti” az autóbusz.

P.L.