Grandpierre Atilla tartott előadást és könyvbemutatót Nagykanizsán

Az ősi eurázsiai civilizáció és a magyarság felemelkedése címmel tartott előadást és könyvbemutatót Grandpierre Atilla a Halis István Városi Könyvtárban kedd este.  

A magyar fizikus, csillagász, őstörténet kutató, zenész és számos titulus birtokosa a Kanizsai Pálma Egyesület és a városi könyvtár közös szervezésében látogatott el városunkba.

– Egészen komplex személyiség és olyan dolgokat tud megvilágítani az őstörténet, ősmagyarság és az Eurázsiai civilizáció fejlődése kapcsán, ami úgy gondolom érdekes lehet. Valamint egészen új vonatkozásokat vet fel – mondta Erdődi Bence Tamás, a Kanizsai Pálma Egyesület elnöke.  

Grandpierre Atilla témái mindig érdekesek a fiatalok és az idősebbek számára is. A tegnapi előadásra is szép számmal érkeztek az érdeklődők.

– Mindig rendkívül izgalmas témákat igyekszem választani, mert számomra is azok a legizgalmasabbak, amik eleve már olyanok, hogy mélyre hatóak és a mát is érintik. Most például a huszonegyedik században nagyon fontos, hogy ismerjük a világegyetem lényegét – árulta el Grandpierre Atilla csillagász, fizikus.  

Az előadás könyvbemutatóval zárult.

H.R.

(Borítókép: Kanizsa TV)