Koronavírus – Visszatérhettek iskolájukba a Bolyai iskola hetedikesei

Visszatérhettek az intézménybe a Bolyai iskola hetedikesei, akiknek egy igazolt koronavírusos beteg miatt kellett két hétig otthonaikban tanulni. Az Operatív Törzs döntése értelmében az osztálynál visszavonták a korábban bevezetett tantermen kívüli digitális munkarendet.

Az intézmény többi diákjához hasonlóan, hagyományos módon tanulnak tovább a 7.a-sok. Hétfőn már nekik is az iskolában kezdődött az oktatás. Erre azért van mód, mert az elmúlt időszakban nem volt további megbetegedés, más koronavírusos megfertőződésről nem tudnak az intézményben. Minderről a szülők időben értesítést kaptak.

– Amikor a koronavírus fertőzés ténye megállapításra került, határozatlan ideig - az adott osztályban, ahol ez felbukkant - tantermen kívüli digitális munkarendet állapítottak meg. Megvárva azt, hogy ne legyen újabb fertőzés, sem tanulónál, pedagógusnál, vagy bármelyik iskolai dolgozónál - ennek értelmében minden nap jelentést adtunk le a fenntartó felé -  mivel hála Istennek nem történt további fertőzés, ezért az Operatív Törzs így tudott dönteni, hogy a mai naptól kezdve a digitális munkarendet visszavonja – mondta el Tulman Géza, a Bolyai-iskola tagintézmény-vezetője.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)