Kultúr Korzó: lüktet a sétálóutca

facebook megosztás

A Kultúr Korzó ezen a héten minden délután a legkülönfélébb műfajokkal szórakoztatja a kanizsaiakat. Szerdán - mások mellett - a Nagykanizsai Honvéd Kaszinó Hölgyklubja és a Pántlika Néptáncegyüttes lépett színpadra.

A hölgyklub tagjai több ok miatt és nagy lelkesedéssel vállalták a részvételt a Kultúr Korzón.

– Először is, hogy van lehetősége bizonyos csoportoknak a város közönségének kulturális élvezetet nyújtani. A másik pedig, azért is örülünk, hogy mi önmagunk is jól érezhetjük magunkat eme covidos, vészterhes időszakban – mondta el Büki Pálné, a Nagykanizsai Honvéd Kaszinó Hölgyklub  vezetője.

A hölgyek két produkcióval is készültek a szerdai fellépésre, a virágkeringő mellett történelmi díszruhás divatbemutatót tartottak. A korzó másik színpadán a Pántlika Néptáncegyüttes lépett fel. A kiesett szereplések után ők is lelkesen készültek a kanizsai rendezvényre.

– Mi is örömmel táncolunk. Táncolunk kalotaszegit, zalait, Küküllő mentit, sárközi táncokat. Mindenki nagy örömmel jött, hogy végre táncolhatunk. Sok mindent ki kellett hagynunk, most örülünk, hogy ennyi ember összejött – fűzte hozzá Feszt Attiláné, a Pántlika táncegyüttes alapító tagja.  

A rendezvénysorozat péntek estig várja a kultúrára és táncra szomjazókat.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.