Nagy öröm érte Becsehelyt, csak a polgármester, alpolgármester és az önkormányzati képviselők nem tudtak róla

Orbán Viktor Becsehelyre látogatásáról nem minden média kapott értesítést. Ahogy egyes nyomtatott és elektronikus szerkesztőségek nem kaptak meghívást, úgy a becsehelyi polgármestert sem értesítették a miniszterelnök érkezéséről a szervezők.

Nagy öröm érte Becsehely települést, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök, V. Németh Zsolt és Cseresnyés Péter államtitkárok is részt vettek a Pannónia Pálinkakultúra Egyesület vasárnapi ünnepségén.

Azonban a rendezvényen a vendégeket a község vezetése nem tudta köszönteni, mivel nem kaptak tájékoztatást a meghívottakról. Erről és további részletekről Becsehely Község Hivatalos facebook-oldalán tett közzé bejegyzést Németh Géza, Becsehely polgármestere.

Mire a Kanizsa Televízió stábja a helyszínre érkezett Orbán Viktor miniszterelnök már nem volt jelen az ünnepségen, ezért nem készültek saját felvételek a miniszterelnök látogatásáról. A párlatversenyről itt számoltunk be.

– ­Miközben az ország szerintem egy fontos átalakuláson megy keresztül, a nagy dolgok, a fontos dolgok, a tartós dolgok nem feltétlenül Budapesten pattannak ki az emberek fejéből. Úgyhogy iskolapélda a szabad pálinkafőzés esete, de nem csak a múltnak egy példája, hanem egy minta a jövőre nézve is – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Becsehelyen.

K.V.

(Borítókép: kanizsatv.hu)

¤ ¤ ¤

Orbán Becsehelyre látogatott, de a polgármester szerint neki erről senki nem szólt

Az atv.hu szúrta ki a Becsehely Facebook-oldalán publikált polgármesteri levelet, amelyben Németh Géza arról ír: a miniszterelnök látogatása nagy öröm, az viszont szégyen, hogy a település vezetése képviseletében senki nem tudta köszönteni.

A szabad házi pálinkafőzés 10 éves jubileuma alkalmából a Pannónia Pálinkakultúra Egyesület (Nagykanizsa) vasárnap délelőtt ünnepséget szervezett Hajdú Szilárd polai pincéjénél. Ezen az eseményen jelen volt Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke is V. Németh Zsolt államtitkár és Cseresnyés Péter kíséretében. Nagy öröm ez Becsehely számára! Az öröm mellett azonban szégyen is, hogy a rendezvényen a vendégeket a település vezetése képviseletében (polgármester, alpolgármester, önkormányzati képviselő) senki nem tudta köszönteni - olvasható a polgármester levele Becsehely közösségi oldalán. A tájékoztatás szerint a szervezők nem tájékoztatták őket a programokról, a meghívott vendégekről.

24.hu