Négy meccs ütésért

facebook megosztás

Ismertté vált, hogy Vlasics Dániel, az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó csapatának szélsője a Mol Fehérvár FC II elleni, múlt vasárnapi mérkőzésen elkövetett tettéért négy bajnoki meccses eltiltást kapott.


Vlasics Dániel (19), az FC Nagykanizsa szélsője alighanem már megbánta tettét, hiszen mint az kiderült, négy bajnokit hagyhat ki

Fotó: Polgár László

Ezt persze a kiállítása előzte meg, s mivel a játékvezetői jelentésben az ütés kitétele is szerepel, elsősorban ezért lett ilyen mértékű az eltiltás. „Érdekesség”, hogy néhány hete „körvonalazódott” már egy, még ennél is súlyosabb penzumnak kinéző eltiltás a kanizsaiak háza táján, hiszen a kiállított Ekker Milánt, a BKV Előre ellen – szintén – ütésért hat mérkőzésre tiltották el első körben. A kanizsai klubvezetés akkor videófelvételekkel tudta bizonyítani, hogy Ekker esetében olyan mozdulat nem történt, így vették vissza két meccsesre a mellőzés mértékét. Ezúttal – sajnálatos módon – a eset dokumentálása alátámasztja a történteket, így a nagykanizsai labdarúgó négy fordulóban pihenhet.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.