Összetett harmadik helyre motorozott

facebook megosztás

Az elmúlt napokban folytatódhatott a motokrosszosok országos bajnokságának a kiírása és a motorosok először Gyálon pattanhattak nyeregbe, majd a mezőny múlt vasárnap Tápióbicskére ruccanhatott át.

A krosszozók között a mezőnyben ott köröztek a Kanizsa Motocross SE tagjai is. Gyálon a II. osztály csatározásaiban Jakab Dávid és Bocskai Balázs indult, előbbi a 3., utóbbi a 8. helyen végzett, Hóbor Zoltán (KTM) pedig a III. osztályban lett 12. helyezett. A másodikban Jakab a 4., Bocskai a 9., Hóbor a 11. helyen ért be. A kanizsai színekben versenyzők közül a II. osztályban Jakab összesítésben KTM-jével így is a negyedik pozícióban zárt, de Bocskai (KTM) is befért az első tíz közé – kilencedikként.


Jakab Dávid Tápióbicskén végül felállhatott a motorkrosszosok II. osztályában a dobogóra

Fotó: facebook

Tápióbicskén a II. osztály MX1-ben Jakab először a negyedik helyen haladt át a célvonalon, Bocskai pedig nyolcadikként, de a javuló tendencia elvitathatatlan volt esetükben, hiszen előbbi versenyző a második futamán a 3., míg utóbbi 7. lett. Összesítésben mindez azt jelentette, hogy hivatalosan megfogalmazva a tápióbicskei MX Országos Bajnokság Élsport II. osztályú MX1-es kategóriájában Jakab a dobogó harmadik fokára állhatott, emellett Bocskai is elkönyvelhette az összesített hetedik pozícióját, ráadásul a mezőnyben Jakab a negyedik helyről várja a folytatást.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.