Selfie-kerettel gazdagodott a Csónakázó-tó parkja

A Csónakázó-tónál nyáron létesített „NAGYKANIZSA” fotópont közelében a Via Kanizsa saját kivitelezésében fotó/selfie keret készült, melynek segítségével lehetőség nyílik megörökíteni a tóparti élményeket.

Az „I LOVE CSÓ-TÓ” feliratú keret elé kis állványt készítettünk, amin a fényképezőgép és a mobiltelefon elhelyezhető. (Az állvány helye a teszteket követően változni fog.)

A fotó/selfie keret alsó sarkában - mint a mellékelt bemutató fotókon is látszik - a Csónakázó-tónál éppen zajló vagy tervezett rendezvények logója is megjeleníthető lesz.

A bemutató képeken szereplő modellezők, horgászok, kerékpárosok és kirándulók mindegyike örömmel vállalta a fotózást. Bízunk abban, hogy a Csó-tó parkjának látogatói körében is népszerű lesz legújabb látványosságunk.

Amennyiben a fotó/selfie keretnél készült fotód megjelenítéséhez hozzájárulsz, küldd el azt a via.titkarsag@nagykanizsa.hu címre és hamarosan láthatod a Csó-tó fotópont galériában a viakanizsa.hu honlapon írja közösségi oldalán a Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt.

Tovább a fotókért »

Forrás: facebook.com/viakanizsa