Színház – Önismereti utazás a Medgyaszay Házban

facebook megosztás

Egy vidám, önismereti utazáson vehettek részt a színházkedvelők pénteken a Medgyaszay Házban. A Meddig? című önismereti vígjáték szereplői és szerzői Molnár-Kovács Éva és Kovács Andrea.

A darab alapötletét egy amerikai pszichológus szerzőpáros könyve adta. A főszereplő testvérpár Molnár-Kovács Éva és Kovács Andrea tavaly óta lép fel a Meddig? című színdarabbal.

– Különböző jeleneteket láthatnak a nézők. Ez egy utazás tulajdonképpen, egy repülőre szállnak fel, ahol különböző karaktereket jelenítünk meg, és van egy tesztcsatornánk a videón és egy kicsi interakció is van a közönséggel – mondta el Molnár-Kovács Éva színész.

A színésznők több olyan tipikus karaktert mutatnak az előadás során, amelyekkel a nézők is azonosulni tudnak.

– Vannak felismerések, rádöbbenések dolgokra, hogy „Jé ezen még nem gondolkodtam, de lehet ez rám is jellemző vagy a kapcsolatomra”, de mindezt felszabadító jelleggel, mert humoros a darab – fogalmazott Kovács Andrea színész. Egyes jelenteket az amerikai könyvből vették át a szerzők, sokat pedig a saját életük ihletett. A produkcióban az önismeret és a humor mellett fontos részt kapott a zene és a tánc is.

G.D.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.