Elbizakodottság nélkül

facebook megosztás

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában az FC Nagykanizsa együttese a tabella utolsó előtti helyén álló THSE-Szabadkikötő gárdáját látja vendégül vasárnap 13.30 órától a Bányász-pályán.

Koller Zoltán vezetőedző legénysége kimondottan jó szériában van, négy utolsó bajnokiján tíz pontot szerzett, vagyis egyértelmű esélyese a találkozónak, bár ezt az együttesnél nem szeretnék kijelenteni.


Péntek Adrián (piros-fehér-kék szerelésben) szezonbeli harmadik gólja legutóbb győzelmet jelentett Pápán

Fotó: Polgár László

- Először is büszke vagyok a srácokra, hiszen mentálisan szintén remek teljesítményt nyújtottak a pápai győzelmünk alkalmával – nyilatkozta Koller Zoltán, akinek gárdája jelenleg a kilencedik helyet foglalja el a táblázaton. - A most vasárnapi találkozónkkal kapcsolatban pedig annyit, minden ellenfelünket tiszteljük, így a THSE-Szabadkikötő legénységét is. Pozitív hangulatban és roppant motiváltan várjuk a mérkőzést. Rögtön tegyük hozzá, ebben a csoportban lényegében bárki bárkit legyőzhet, vagy legalábbis megnehezítheti a másik dolgát. Senki ellen nem lehet tehát biztosra menni és elbizakodottnak lenni, ami a legfontosabb, hogy ennek a meccsnek is úgy megyünk neki, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.