Ivartalanítási akció

facebook megosztás


(Kép: Kanizsa TV)

Van még pár szabad hely, de aki élni szeretne a támogatott ivartalanítási lehetőséggel, minél előbb jelentkezzen – erre hívja fel a figyelmet a szervező, Élettér Állat- és Természetvédő Egyesület.

Idén is lesz ivartalanítási akció, az önkormányzat támogatásával a szuka kutyákat érinti most a program. Az állatvédők minden esztendőben próbálják felhívni a figyelmet az ivartalanítás fontosságára, a tapasztalatok azt mutatják, egyre sikeresebben. Az aktuális akció iránt már most nagy az érdeklődés, ezért azt tanácsolják: mihamarabb jelentkezzenek a gazdák.

- Nagykanizsa önkormányzatának köszönhetően közösen egy ivartalanítási akciót tudunk szervezni. Ez azt takarja: nagykanizsai kutyák számára 10 ezer Ft-os önrész fejében a szuka kutyák ivartalaníthatóak lesznek. Ez nagyjából 67 kutyát jelent. A jelentkezéseket személyesen, vagy telefonon a menhely elérhetőségein tudjuk fogadni, október hónap folyamán. A műtétek előreláthatólag november elején, közepén indulnak majd - nyilatkozta Skanecz Tamás, az Élettér Állat- és Természetvédő Egyesület telepvezetője.

 

V.A.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.