Két magabiztos győzelmet aratott a Kanizsa Sörgyár Sportegyesület a hétvégén

facebook megosztás

Az NB II-ben szereplő gárda a Beremendi Építőket, míg az NB III-ban vitézkedő kanizsai asztaliteniszezők a Dunaszekcsői Sportegyesületet múlták felül.

Két férfi bajnoki mérkőzés zajlott egymással párhuzamosan a Bolyai-iskola tornatermében szombaton. Az egyikben a Kanizsa Sörgyár SE I. játszott a Beremendi Építők SE csoportjával NB II-ben. A kanizsaiak tartottak ettől a meccstől, hiszen a beremendiek az egyik fő riválisuknak számítanak. Végül minden párost hoztak a hazaiak és 15:3-as eredménnyel, bravúros győzelmet arattak. A másik mérkőzésben a Kanizsa Sörgyár SE II. mérte össze a tudását a Dunaszekcsői Sportegyesülettel az NB III-ban. Itt a hazai csapat 14:4-re nyert.

 – Szeptemberben kezdtük a bajnokságot, most megint kérdés az, hogy a vírus miatt hogy alakul a helyzet, egyelőre a szövetség engedi, még az iskolába bejöhetünk. Ha majd megint nem lehet hol pingpongozni, akkor a szövetség megint megszünteti a bajnokságot, de bízom benne, hogy végig tudjuk játszani. Ezért edzünk, ezért készülünk, ezért hozzuk a fiatalokat a csapatokba, hogy beépüljenek. Ha nem lesz hol versenyezniük, akkor nem sok értelmét látják a gyerekek. Ettől tartok, hogy sok tehetséges fiatalunk van és nehogy azt mondják, ha nem lehet pingpongozni, akkor valami más sportágat keresnek, ahol lehet mozogni. De bízzunk benne, hogy végig tudjuk játszani a bajnokságot – mondta Zborai Gyula, a Kanizsa Sörgyár SE játékosa.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.