Kinevezték a Nagykanizsai Járásbíróság új elnökét és elnökhelyettesét

facebook megosztás

Dr. Sorok Norbert, a Zalaegerszegi Törvényszék elnöke 2020. október 15. napjával Domjánné dr. Kormányos Edit Katalin járásbírósági bírót elnöknek, dr. Török Judit járásbírósági bírót pedig elnökhelyettesnek nevezte ki, értesültünk a Zalaegerszegi Törvényszék sajtóközleményéből.

Domjánné dr. Kormányos Edit 1999-ben végzett a szegedi József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ezt követően bírósági fogalmazó, majd bírósági titkár volt a Nagykanizsai Járásbíróságon. Bírói kinevezésére 2004-ben került sor a Lenti Járásbíróságon polgári- és szabálysértési ügyszakban. Egy évvel később került a Nagykanizsai Járásbíróságra, ahol azóta is büntető- és szabálysértési ügyeket tárgyal. Kirendelt bíróként részt vett a Zalaegerszegi Járásbíróság és a Törvényszék munkájában is, valamint 2016 és 2019 között igazgatási feladatokat is ellátott a dél-zalai város bíróságán. 

Dr. Török Judit 1999-ben bölcsész, 2000-ben pedig jogi végzettséget szerzett Miskolcon. A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának elvégzését követően került a Nagykanizsai Járásbíróságra bírósági fogalmazói, illetve titkári munkakörbe. 2005-ben nevezték ki büntető ügyszakos bíróvá.  Kirendelt bíróként részt vett a Zalaegerszegi és a Keszthelyi Járásbíróság, valamint a megyeszékhelyi törvényszék munkájában is.
 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.