Meg sem álltak negyvenötig

Szezonbeli harmadik bajnokiját is megnyerte a Tungsram SE Nagykanizsa NB II-es férfi kézilabda együttese.

Tungsram SE Nagykanizsa (1.) – Satelit SE Somogytarnóca (12.) 45-14 (21-6)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 3. forduló. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Rozina, Ujvári.

Tungsram: Szabó M. - Jónás 10, Péter B. 7, Csalló 2/2, Hári 2, Vadász 6, Kisgéczi 7. Csere: Nagyvizeli (kapus), Hegedűs 1, Balogh P. 9, Kiss G. 1. Játékos-edző: Csalló Ádám.

A kanizsaiak úgy készültek a Satelit SE ellen, hogy a kezdőt alaposan felforgatta a játékos-edző Csalló Ádám, aki ezúttal maga is beszállt a mérkőzésbe. Tehette, hiszen kissé foghíjas volt ezúttal a keret, ugyanakkor a sereghajtó ellen egyfajta kísérletezés is belefért a taktikába. Nos, az előzetes papírforma kimondottan lehetőséget biztosított erre és az esélyek tükröződtek is a mérkőzés menete során: a kanizsaiak gyorsan igyekeztek ellépni ellenfelüktől. Az első harminc perchez hasonlóan ugyanolyan egyoldalú lett a második felvonás is, a hazaiak sorra érték el találataikat, s a mezőnyjátékosok közül mindeni feliratkozhatott a gólszerzők listájára. A góltermés és a nagy különbségű siker jól jött a jövő vasárnapi rangadó előtt, hiszen a Kanizsa a három meccs után szintén hibátlanul álló Mecseknádasdhoz látogat.

P.L.