Negatív spirálba kerültek…

facebook megosztás

Még szeptember elején a tihanyiaknál előállt vírushelyzet miatt az első fordulóból elmaradt találkozóját pótolta a Nagykanizsai Futsal Club az NB II Nyugati csoportjában és a dél-zalaiak negatív szériája - sajnálatos módon - hétfő este sem szakadt meg.

Nagykanizsai Futsal Club (7.) – Tihanyi FC (6.) 2-3 (1-2)

NB II Nyugati csoport futsal mérkőzés, találkozó az 1. fordulóból. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Héra (Bíró, Vass I.). G.: Horváth E. (10.), Kollár (36.), illetve László G. (6., 27.), Tóth D. (15.). Kiállítva: Vittman (25.; NFC).

Kanizsa: Szakmeiszter Á. – Kollár, Horváth E., Szőke Á., Vittman. Csere: Joó (kapus), Bogyó, Csavari, Horváth M., Fujsz. Edző: Bagó Gábor.


Bagó Gábor, ha kell, újra nekiáll a csapat felépítésének

Fotó: kanizsafutsal.hu

A vendégek sem kezdtek megilletődötten és ők is jutottak vezetéshez, ugyanakkor a hazaiak addig szorongattak, amíg góllá érett fölényük a 10. percben Horváth Elemér révén. Továbbra is a kanizsaiakról szólhatott volna a meccs, de a helyzetek kimaradtak, a Tihany pedig ismét előnybe került, melyet a félidőig már meg is őrzött. A második húsz percben ment továbbra is előre az NFC, ugyanakkor egy büntetőt a TFC váltott gólra, s emellett Vittman Ádám is a kiállítás sorsára jutott. Az izgalmak az elkövetkező percekben is csak fokozódtak, s Kollár Péter szépítése után még minden esély megvolt a pontszerzésre, igaz, a meccsen több találat már nem esett.

- Úgy néz ki mostanában nem áll mellénk a szerencse – értékelt Bagó Gábor, az NFC vezetőedzője a találkozót követően. Rengeteg helyzetet dolgozunk ki, de ezeket sorra ki is hagyjuk sajnos. Tavaly amely labdák befelé pattantak, most mindegyik kifelé jön. Végig nyomás alá helyeztük ellenfelünket, akik a mérkőzés 90 százalékában 10 méteren védekeztek, emellett a kapusuk is remek napot fogott ki, hiszen szinte minden lövésünket hárította. Úgy tűnik, szinte mindent az alapoktól kell újra kezdenünk, mivel a játékoskeretünk kicserélődött. Dolgozunk tovább, viszont idő kell ahhoz, hogy újra kialakuljon egy olyan egységes csapat, mint amilyen az elmúlt évben volt.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.