Pályázati felhívás a „Nagykanizsa fejlődéséért” felsőoktatási ösztöndíj támogatás elnyerésére

facebook megosztás

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot ír ki Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a „Nagykanizsa fejlődéséért” felsőoktatási ösztöndíj támogatás szabályairól szóló 3/2016 (II.3.) önkormányzati rendelete alapján a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán tanulmányokat folytató hallgatók részére.

Pályázók köre:

A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán mérnök informatikus -, illetve turizmus- vendéglátás szakon az első diploma megszerzése érdekében BSc/BA képzésben nappali tagozaton tanulmányokat folytató a 2020/21-es tanév I. félévében I.-II.-III. éves hallgatók, függetlenül azok lakóhelyétől.

A felsőoktatási ösztöndíj havi összege:15 000 Ft.

A felsőoktatási ösztöndíj egy tanulmányi félévre, az I. félév esetén szeptember 1.- január 31. közötti 5 hónapra szól, folyósítására egy összegben kerül sor.

A jogosultság feltétele:

A „Nagykanizsa fejlődéséért” felsőoktatási ösztöndíj támogatásban évfolyamonként az a 10 fő mérnök informatikus és 10 fő turizmus- vendéglátás szakos hallgató részesülhet, aki:

  • első féléves hallgatók esetén: a tíz legmagasabb felvételi pontszámmal került felvételre, felvételi pontszáma azonban 300 pontnál nem alacsonyabb,
  • legalább egy eredményes félévet befejezett hallgatók esetén: akik legalább 3,00 súlyozott tanulmányi átlagot elértek.

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázati dokumentációt személyesen vagy postai úton lehet benyújtani Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humánigazgatási Csoportjánál (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.)

Pályázati dokumentáció részei:

  • Kérelem a „Nagykanizsa fejlődéséért” felsőoktatási ösztöndíj igényléséhez (letölthető a www.nagykanizsa.hu honlapról)
  • hallgatói jogviszony igazolás
  • az előző félévről a lezárt leckekönyv másolata, vagy az azzal egyenértékű azonos információkat tartalmazó elektronikus dokumentumnak az illetékes tanulmányi osztály által aláírt és lepecsételt eredeti példányát

Beadási határidő: 2020. október 15.

A pályázatról további információ kérhető személyesen vagy telefonon a Polgármesteri Hivatal Humánigazgatási Csoportjánál (Fehér Ildikó 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. T: 20/849-2334).

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.