Pécsről hoztak győzelmet

facebook megosztás

Szezonbeli második bajnokiját is megnyerte a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese, Bagó Gábor tanítványai Pécsről hozták el a három pontot.

PEAC (11.) - Nagykanizsai Futsal Club (4.) 5-7 (2-2)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 4. forduló. Pécs, 100 néző. Vezette: Kakuk. (Bereczki, Maurer. G.: Spannenberger (3.), Vénosz (18.), Kungl (27.), Kőnig (39.), Sónyák (40.), illetve Fujsz R. (13.), Horváth M. (18., 34.), Szőke Á. (23.), Bogyó (26., 37.), Csavari (32.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Horváth E., Bogyó, Fujsz R., Szakmeiszter J. Csere: Joó B., Pataky, Csavari, Horváth M., Németh M., Szőke Á. Edző: Bagó Gábor.

Második bajnokijára utazhatott ebben az idényben az NFC futsalcsapata és az első nyertes meccse után nem ígérkezett könnyű erőpróbának a pécsi. A dél-zalaiak soraiban két debütálót is köszönthettek, hiszen a kapus Joó Botond, valamint mezőnyben Németh Marcell is első felnőtt bajnoki találkozóján léphetett pályára. Előbbi 17, utóbbi 16 esztendős saját nevelésű futsalos. Rajtuk kívül pedig akadt egy rutinos, nagy visszatérőjük is, hiszen Szőke Ádám újra az NFC színeiben játszhatott, mi több, a 23. percben góllal tette le - ismét – a névjegyét. Az a találat ráadásul 3-2-nél jelentette az újbóli kanizsai vezetést a félidei 2-2 után. Onnan nem volt megállás 7-3-as dél-zalai vezetésig, s ugyan a baranyaiak még szépíteni tudtak, de Bagó Gábor csapata értékes három pontot könyvelhetett el.

- Egy nagyon agresszív és erős csapatot sikerült legyőznünk – értékelt a pécsi találkozó után Bagó Gábor, az NFC trénere. - Jól jöttünk ki a mérkőzés fordulópontjaiból és elég jó százalékban használtuk ki a lehetőségeinket. Külön öröm, hogy újabb két utánpótláskorú játékosunk is be tudott mutatkozni felnőtt bajnoki mérkőzésen, illetve Szőke Ádám is góllal tért vissza hozzánk, mindezekhez gratulálok nekik.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.