Újabb hazai fiaskó

facebook megosztás

A futsal NB II Nyugati csoportjának 6. fordulójában szezonbeli negyedik mérkőzését vívhatta a Nagykanizsai Futsal Club csapata, a kanizsaiak a Szigetszentmiklósi SC futsalosait fogadták.

Nagykanizsai Futsal Club (7.) – Szigetszentmiklósi Futsal (8.) 4-5 (3-3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 6. forduló. Nagykanizsa, Zsigmondy-csarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Vass I. (Bíró, Horváth P.). G.: Horváth E. (1.), Fujsz (9., 28.), illetve Kovács A. (7.), Sztraka K. (14.), Reznek (15., 31.), Sztraka P. (33.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Bogyó, Kollár, Horváth E., Fujsz. Csere: Joó, Pataky, Csavari, Horváth M., Szőke Á., Vittman. Edző: Bagó Gábor.

A kanizsai futsalosok a Haladás II elleni múlt heti találkozót követően ismét hazai környezetben játszhattak, hiszen a szigetszentmiklósiakat fogadták. A vendégek a hazaiak mögött álltak a tabellán, ugyanakkor izgalmas meccs kerekedett a felek összecsapásából. Intő jel volt a dél-zalaiak számára, hogy a Hali II is elvitte a pontokat Kanizsáról, ugyanakkor a hétfő este is bírt egyedi alkalommal, mivel először nevezhették a piros-fehérekhez Vittman Ádámot, aki nyár óta már Ausztriában futballozik. A sokszor már jól bevált NFC-stratégia ezúttal is visszaköszönt, Horváth Elemér révén ugyanis korai vezetést könyvelhettek el. A vendégeknek idővel sikerült egyenlíteniük, de Fujsz Richárd ismét Bagó Gábor legénységét juttatta előnyhöz. A Szigetszentmiklós ugyan nem adta fel, jött is a góljuk, viszont Horváth Márk találata újra nagykanizsai vezetést eredményezett, hogy aztán erre megint érkezzen a vendégek válasza. A második húsz perc során negyedszer is a Kanizsa került gólelőnybe, a szívós szentmiklósiak ugyanakkor nem hogy egyenlítettek negyedjére is, de nem sokkal később az ötödik góljuk már az ő előnybe kerülésüket takarta. Mi több, ezt az eredményt már meg is tartották, a házigazda Nagykanizsai Futsal Club hiába igyekezett, elszenvedte idénybeli második hazai vereségét is és a tabella hetedik helyén áll.

- Megismételtük az előző heti mérkőzésünket – kezdte értékelését Bagó Gábor, az NFC edzője. - Ismét vezettünk és újra buta, elkerülhető gólokat kaptunk. A második félidőben sok helyzetet hagytunk ki és ez megbosszulta magát. Új játékosainknak szokniuk kell még ezt a sportágat. Bízom benne, hogy a folytatásban az ilyen mérkőzéseket megnyerjük.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.