Adventtől kezdődik a kikapcsolási moratórium

facebook megosztás

Már adventtől kikapcsolási moratóriumot hirdetett a Nemzeti Közművek és az E.ON. A határozat - mindkét cég esetében - 2020. november 29-től 2021. január 8-ig lesz érvényben.

Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, az E.ON és az E.ON Hungária Csoporthoz tartozó ELMŰ és ÉMÁSZ az idén is felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a tartozás miatti kikapcsolásokat az ünnepi időszakban.

– Ezt az önkéntes vállalást idén is megtesszük. Ez az év azonban mindannyiunk számára más, mint az előzőek, ezért a veszélyhelyzetre való tekintettel ez a moratórium a korábbiaknál kétszer hosszabb időszakot ölel fel az idei évben. Az adventet, a karácsonyt és az újév utáni napokat is. Egészen pontosan azt vállaltuk, hogy november 29-e és január 8-a között nem szüntetjük meg a szolgáltatást áramdíjtartozás miatt a családoknál. Ezzel az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal szeretnénk hozzájárulni az ünnepekhez, hogy az adventi, a karácsonyi és a szilveszter körüli időszakban minden család számára biztosított legyen az áramellátás – nyilatkozta Varga Ivett, az E.ON Hungária Zrt. regionális kommunikációs szakreferense.

G.D.

(Borítókép: Archív/Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.