Győztes meccs után képlékeny folytatás

facebook megosztás

A simontornyai vereség után ismét győzött a Tungsram SE Nagykanizsa NB II-es férfi kézilabda együttese, Csalló Ádám játékos-edző csapata a középmezőnyben tanyázó Bajai KSE-t múlta felül a Tungsram-csarnok falai között.

Tungsram SE Nagykanizsa (3.) – Bajai KSE (6.) 29-22 (13-9)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 7. forduló. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Rozina, Újvári.

Tungsram: Szabó M. – Jónás 1, Péter 7, Széles, Kiss G. 1, Balogh P., Kisgéczi. Csere: Konyicsák (kapus), Csalló 1, Gazdag 6/6, Hári 4, Vadász 5, Kiss L. 4. Játékos-edző: Csalló Ádám.


Péter Barnabás, a Tungsram SE NB II-es kézilabda együtteséből legutóbb hétszer volt eredményes

Néhány hónappal ezelőtt ez a találkozó talán simábbnak ígérkezett volna a kezdés alkalmával, a bajaiak azonban elszántan kezdtek. 3-3 után aztán már egyértelműbbé vált minden kanizsai szempontból, hiszen elhúztak 6-3-ra, bár 8-6, vagy 9-8 után azért még elhamarkodott lett volna könnyű meccsre számítani. Igazából a félidő hajrájában esett Kiss Levente-, valamint Hári Kristóf-gólok jelentettek megnyugtatóbb vezetést. A második harminc percben tulajdonképpen a kanizsaiaknak volt néhány eredményesebb etapja, illetve figyelt arra, hogy a Baja túlzottan kedvező helyzetbe ne kerülhessen, a négygólos előnyre a végén pedig még rátettek egy lapáttal, ezért a végén biztos Tungsram-sikert könyvelhettek el Péter Barnabásék. A péntekre kiírt Kanizsa – Rinyamenti KC találkozó halasztásra került, mivel az atádiaknál információk szerint több vírusteszt is pozitívnak bizonyult.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.