Nem lesz meccs, Kanizsa – Atád 3-0

facebook megosztás

Amire már utalhattak a néhány nappal ezelőtti történések, az úgy tűnik, tovább gyűrűzött, vagyis a vasárnapi FC Nagykanizsa – Nagyatádi FC NB III-as labdarúgó-mérkőzés elmarad.

A nagyatádiak múlt vasárnapi székesfehérvári találkozóját már 3-0-val igazolták a Mol Fehérvár FC II-nek, tehát a találkozót végül nem rendezték meg. Ma szurkolói berkekben aztán már arról szóltak a hírek, hogy a Kanizsának is elmarad a somogyiak elleni hétvégi mérkőzése.


Kevésbé örömteli, hogy a Kanizsa - Atád NB III-as labdarúgó mérkőzést az idény során már nem láthatunk

Fotó: Polgár László

- Hivatalos értesítést még nem kaptunk, ugyanakkor az atádi klubtól már értesítettek minket arra vonatkozóan, hogy a vasárnapi mérkőzésre nem tudnak kiállni – mondta el nem sokkal később Németh Ferenc, az FCN technikai vezetője. - Amint erről hivatalos tájékoztatást is kapunk, akkor kezelhetjük tényként, s vélhetően ugyanolyan eljárás alá esik majd, mint a fehérváriak számára a találkozó 3-0-s elkönyvelése.

Nos, ez úgy is történt, hiszen nem sokkal később az MLSZ honlapján - szerda délután - már azt láthattuk: Nagykanizsa – Nagyatád 3-0! Ezzel eldőlt, hogy ellenfelük járványügyi helyzete miatt a Kanizsa kapta a győzelmet a bajnokság 20. fordulójából. Amint azt a nagykanizsaiaktól megtudtuk, a csapat mindenképpen edzésben marad, hiszen van még egy idénre kiírt bajnokijuk a Veszprém ellen idegenben, s jelen állás szerint a veszprémiek mindenképpen játszanának.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.