Úgy kalkulálnak, remek hangulatban játszhatnak

facebook megosztás

Vasárnap 13.30 órától immár a 17. forduló keretében a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában az FC Nagykanizsa legénysége az SC Sopron csapatát látja vendégül az Olajbányász-stadionban.

A hazaiak a tabella nyolcadik, a soproniak az ötödik helyén állnak, ami viszont rögtön szembeötlő, hogy a dél-zalaiak eddigi lőtt góljainak száma 32, ami meccsenkénti kétgólos átlag, míg a vendégek 23-szor találtak eddig ellenfeleik hálójába. Ettől függetlenül nem rossz csapatról van szó...


Komoly esély van rá, hogy a lelátók vasárnap is benépesülhetnek az Olajbányász-stadionban

Fotó: Polgár László

- Ami a soproniakat illeti, fiatal, ügyes, jól összerakott együttesről beszélünk, szóval remek ellenlábas érkezik hozzánk – vezette fel gondolatait Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. - Ugyanakkor nekünk nem is lehet más a célunk, mint otthonunkban a legjobb teljesítményünket nyújtani, főleg úgy, hogy előreláthatóan remek hangulatban léphetünk pályára. Voltak a héten nehézségeink a felkészülésünket illetően, de úgy vélem, semmi sem hátráltathatja azon elképzelésünket, hogy egy jó eredményt érjünk el a Győr-Moson-Sopron megyeiek ellen.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.