A végére már nem volt lazaság

facebook megosztás

Megtartotta százszázalékos mérlegét és tizenegy győzelemmel kezdheti majd a következő esztendőben a folytatást a Kanizsa Vízilabda OB I B-s együttese, legutóbb a Neptunt verték vendégként.

Neptun VSC (12.) – Kanizsa Vízilabda (1.) 10-19 (3-3, 2-5, 3-8, 2-3)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 11. forduló. Budapest, zárt kapuk mögött. Vezette: Binder, Ádám.

Kanizsa: Vértes – Fodor 3, Kalanovics 1, Simon 2, Major, Dobay G. 2, Balaska 3. Csere: Vadovics 1, Solymosi 2, Kaszper G. 1, Balli 2, Vlaszák, Szávai 2, Vékási. Edző: Ludányi Kadosa.

A listavezető kanizsai klub vízilabdázói az őszi szezon utolsó meccsére készülhettek és az a Neptun volt az ellenfél, amellyel korábban éles csatákat is vívtak, jelenleg a fővárosiak azonban az utolsók a tabellán. Az első tíz meccset tíz győzelemmel letudó Kanizsa Vízilabda nem kezdett lehengerlően, s amíg volt lendülete a hazaiaknak, nem is léptek nagyon el a vendégek. 7-5-ös nagykanizsai vezetésnél – még a második negyedben – érződött elsőként, hogy Ludányi Kadosa legénysége elkapta a fonalat és a harmadik nyolc percben gyakorlatilag el is döntötte a találkozó sorsát. A negyedik, záró negyedben már tíz gól is volt a két gárda között, s az is biztossá vált, hogy a KVSE tizenegy győztes találkozójával, egyben eddig hibátlan mérlegével áll a tabella élén. A Kanizsa Vízilabda hétpontos előnnyel várhatja a februári folytatást.

- A meccs előtti héten fejben talán már lazábbra vettük a gyeplőt, ami az elején érződött is, később azonban már mondhatni simán hoztuk a kötelezőt – mondta el a találkozóról értékelését Ludányi Kadosa, a kanizsaiak edzője.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.