Buszmegállóból lett Mikuláslak Szepetneken

facebook megosztás

Mikuláslak lett a szepetneki buszmegállóból. A község önkormányzata idén így kedveskedik minden falubeli kisgyermeknek, hiszen a pandémia miatt idén nem szervezhették meg a személyes találkozót a Télapóval.

A mesés hangulatot árasztó Mikuláslakot mától bárki megtekintheti a szepetneki főbuszmegállóban. A fennálló vírushelyzet ugyanis idén nem tette lehetővé a személyes találkozást a Télapóval, ezért a helyi önkormányzat idén ily módon lepte meg a környékbelieket. A sokszínű dekoráció között láthatnak adventi koszorút, mesekönyveket és természetesen a Mikulás is várja a kicsiket a kandalló előtt. A felállított lakot jövő hét elején még biztosan megtalálják az érdeklődők.

– A főtéri buszmegállóban állunk, aminek üveges az ablaka. Úgy gondoltuk, hogy erre az alkalomra bérbe adjuk a Mikulásnak ezt a buszmegállót. Itt lakik egy darabig. Az erre járó gyerekek a szülőkkel együtt betekinthetnek az ablakon. Sőt, én bíztatok minden szülőt arra, hogy minden utcából, ha tehetik sétáljanak el ide és kukkantsanak be. Nézzék meg a Mikulást a lakosztályában – mondta Kocsis Edit, az IKSZT művelődésszervezője, vezetője.

H.R.

(Borítókép és fotó: Horváth Zoltán)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.