Szoros az élboly, izgalmas tavasz jöhet

facebook megosztás

A meccshalasztások miatt ugyan nem a fél idény teljes lezárásáról még nem beszélhetünk, ugyanakkor a Tungsram SE Nagykanizsa NB II-es férfi kézilabda együttese győzelemmel jelezte, a bajnokság még ígér bőven izgalmakat a tabella elején.

Dunaújvárosi AC (6.) – Tungsram SE Nagykanizsa (3.) 25-32 (13-13)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 11. forduló. Dunaújváros, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovacsik, Polgár Cs.

Tungsram: Szabó M. – Baranyai Zs. 3, Kiss G. 1, Kozics 2, Hári 4, Vadász 5, Kiss L. 1. Csere: Konyicsák, Kisgéczi 9/2, Csalló, Balogh P. 3, Széles 1, Péter 3. Játékos-edző: Csalló Ádám.


Kisgéczi Patrik Dunaújvárosban kilenc gólig jutott a Tungsram SE színeiben

A férfi kézilabda NB II foghíjasra sikeredett őszi szezonjának hajrájában nem könnyen adta meg magát a dunaújvárosi együttes, hiszen a találkozó 11. percében már 7-3-ra is vezetett, igaz, innen fordítottak a kanizsaiak 8-7-re. Innen azonban még korántsem volt vége a meccsnek, hiszen a Fejér megyeiek visszavették a vezetést, sőt, a félidő végén még a dél-zalaiaknak jött különösen jól Kiss Levente és Vadász Márton gólja. A csapatok így egállal fordulhattak a második félidőre. Amikor is szinte egy új meccs kezdődött, hiszen a vendégek magukhoz ragadva a kezdeményezést gyakorlatilag végig vezettek. 27-21-es vezetésnél már körvonalazódott, hogy a Tungsram biztosan nyerheti a találkozót, s a két együttes közti különbség innentől már nem is nagyon változott. A jelenleg harmadik nagykanizsaiak fontos két ponthoz jutottak, egyben úgy vannak lemaradva az éllovas Holler UnFC-től ugyanennyi egységgel, hogy Csalló Ádám legénysége eggyel kevesebbszer is léphetett pályára.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.