Megnyert meccsből vereség

facebook megosztás

A futsal NB II Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Szigetszentmiklós együttesével játszott idegenben a kanizsai gárda és a második félidei rövidzárlata okozta vesztét a szentmiklósiaknál.

Szigetszentmiklósi SC (3.) – Nagykanizsai Futsal Club (11.) 6-5 (2-3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 17. forduló. Szigetszentmiklós, zárt kapuk mögött. Vezette: Tamási. G.: Reznek (9., 32.), Kuti (17., 34.), Kovács A. (33., 36.), illetve Bogyó (3., 21.), Szőke Á. (7.), Kollár (18.), Schuller (25.).

NFC: Szakmeiszter Á. - Szőke Á., Kollár, Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Joó (kapus), Bogyó, Takács D., Bagó Bá., Dömötörfy. Edző: Bagó Gábor.


Bogyó Károly (piros szerelésben) visszatérése után duplával jelentkezett, más kérdés, hogy ez most pontszerzéshez sem volt elegendő

Fotó: kanizsafutsal.hu

A Nyugati csoport egyik jelenlegi élcsapatához látogatott a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es legénysége és a visszatérő Bogyó Károly valamint a rutinos Szőke Ádám góljaival el is léptek. Az más kérdés, hogy idővel a hazaiak egyenlítettek, viszont Kollár Péter találata azért mégiscsak nagykanizsai vezetést jelentett az első húsz perc után. Sőt, a második játékrészben Bogyó és Schuller Ferenc hálóba találása után már-már dél-zalai siker körvonalazódott, de Szőke kiállítása után jött a szentmiklósi gólesőt: a hazaiak nem csupán egyenlítettek, de a győzelmet is megszerezték, a nagykanizsaiak pedig nem tudtak elmozdulni a 11. helyről.

- Sajnos, ahogy a szezonban eddig szinte mindig, ezúttal sem tudtunk rendes kerettel elutazni – értékelt a kanizsaiak edzője, Bagó Gábor. - Egy agyon nyert meccset veszítettünk el, melyen a játékosok kimondottan jól játszottak és kontrollálták a találkozót harminc percig. Az amúgy is szűk keretünkből az első félidőben Kollár sérülés miatt esett ki, majd a vége előtt tíz perccel egy érdekes kiállítás után Szőke sem tudta folytatni a játékot. Ekkor még három góllal vezettünk, de az idei formánk alapján jöttek a megpattanó lövések és ellenfeleink találatai. Nagyon sajnálom, mert a legutóbbi összecsapásainkon már jól is játszanak a srácok, viszont valamiért nem akar átbillenni a mérleg nyelve, mellyel végre az ilyen mérkőzéseket megnyerhetnénk. Nem adjuk fel, mert nem ott van a helyünk, ahol a tabellán állunk és ezt be is bizonyítjuk. Persze, ha engedik nekünk mások is...

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.