Szakmeiszter János rákapcsolt

facebook megosztás

Még tavaly szeptemberről elhalasztott bajnokiját pótolta az NB II-es Nagykanizsai Futsal Club csapata az ELTE-BEAC otthonában és a tabella első felében álló fővárosiak ellen értékes pontot szereztek a kanizsaiak.

ELTE-BEAC (5.) – Nagykanizsai Futsal Club (11.) 3-3 (2-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, találkozó a 2. fordulóból. Budapest, zárt kapuk mögött. Vezette: Zimonyi P. (Tiringer, Mákos). G.: Szini (1., 22.), Tarpai (3.), illetve Szakmeiszter J. (10., 29., 36.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Kollár P., Szőke Á., Schuller, Fujsz R. Csere: Simon (kapus), Csavari, Horváth M., Pataky, Szakmeiszter J., Bagó B. Edző: Bagó Gábor.


Szakmeiszter János (fehér mezben) az ELTE-BEAC ellen triplázott és már tizenegy gólnál jár az NB II-es futsal bajnokságban

Fotó: kanizsafutsal.hu

Villámrajtot vett a házigazda futsalegyüttes, s az egyetemisták igyekeztek is gyorsan lezárni a meccset, a rutinos - futsalos - kezdővel felálló dél-zalaiak azonban mindezt nem hagyták, idővel sikerült is a szépítés az első húsz perc során. Szünet után a fővárosiak növelték előnyüket, Bagó Gábor legénysége viszont fel nem adva Szakmeiszter János a második gólját is megszerezte a találkozón. Már szinte a hajrába fordulva a látogatók emberhátrányban tudtak egyenlíteni, ami Szakmeiszternek a triplázást, csapatának néhány perccel később pedig a pontszerzést jelentette.

- Nagyon nehéz mérkőzés volt, melyen egy jó formában lévő csapattal játszottunk – mondta el a fővárosi találkozóról az NFC edzője, Bagó Gábor. - A meccs elején elég hamar kétgólos hátrányba kerültünk, de utána úgy gondolom, jó teljesítményt nyújtottak játékosaink. Együttesünk erejét mutatja, hogy kétszer is emberhátrányba kerültünk, de azokat az időszakokat is lehoztuk kapott gól nélkül, sőt ebben a periódusban egalizáltunk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.